Bryllup - studio plantener

Bryllup

Reni og Lars Bryllup

Reni og Lars Bryllup

I har besluttet at dele livet sammen – i medgang og i modgang. I ved, at jeres bryllup bliver den måske mest markante, glædelige og vigtige dag i jeres liv. Dagen, hvor i vil fejre jeres beslutning, sammen med de mennesker, der betyder noget for jer.

Det betyder meget, hvordan hele dagen forløber – Ceremonien – Festen – og alt det andet, fra morgenstund til I som nybagt brudepar vinker farvel til jeres gæster for alene at fejre jeres løfte til hinanden. Det skal være smukt, det skal være festligt og det er afgørende, at denne dag kan bevares for eftertiden og huskes gennem smukke og festlige billeder.

Fotograferingen ligger sikkert i hænderne på Studio Plantener, der har 30 års erfaring med bryllupsfoto i Danmark og i udlandet. Vi mødes i god tid før dagen og planlægger fotograferingen, så den passer ind i jeres planer for dagen. Vi aftaler, hvilken dækning og hvilke resultater, I ønsker , der skal komme ud af det – fotoserie, album, slideshow osv. Så I kan slappe af, og koncentrere jer om jeres bryllup i sikker forvisning om at fotograferingen er i trygge hænder og bliver lige præcis som I drømmer om.

Et Indisk Bryllup

Powered by SmugMug Log In