Kundereferencer - studio plantener

"Jeg må sige det er i forvejen fantastiske billeder du har fået taget af mine børn men så at modtage billederne på billedform det er en endnu bedre oplevelse. Jeg mener bestemt at det er flotte billeder

som viser god billede kvalitet.
...
Jeg kan ikke lade være med at tænke at disse billeder vil være en del af vores hverdag når de kommer op og hænge og derfor betyder det meget at der er lagt en masse kræfter i venlighed og kundeservice som tilsammen har udgjort en rigtig god oplevelse som vi vil være glade for hver gang vi ser på billederne."

Wafila Bel
"Vi er godt tilfredse med resultatet. Det er første gang vi er blevet fotograferet som familie. Vi var lidt trætte på dagen og havde lidt travlt med at komme af sted til fotosessionen, så forudsætningerne fra vores side var ikke helt optimale, men du formåede at skabe en hyggelig og rolig stemning - lige akkurat som en træt børnefamilie har brug for.
...
 Serviceniveauet har været helt i top, både mht. vejledning inden fotosessionen, hurtig fremstilling af fotogalleri og levering"

Hanna Birna Sigurdardottir


Hanna-04"I have just seen the pictures. I have fallen in love with my children all over again and even more. They look so beautiful and one can see each child's personality - the one thing that makes him/her special. Every once a while when a child is nagging, creating conflict, one gets a bit tired of that child for a while. Then as a pedagog we wake up next day and learn to see the best in the child again. These pics were instant reminder of the best in each child."

Radhika Larsen, børnehaveleder
"Vi er meget glade for det arbejde, Peter fra Studio Plantener har udført for os. Meget gode billeder og megen god og venlig service. Vi giver ham vores bedste anbefalinger."

Christian Meid
"Vi var glade for seancen, som foregik i en afslappet atmosfære. Der var billeder iblandt, som var rigtig gode, synes vi alle sammen, og en del af dem pryder også vores hjem nu. Søren var også glad for de professionelle portrætter, ved jeg, og det er ikke første gang, han har fået lavet den slags, men denne gang synes han, at de var bedre end ellers..."

Helle Rode
"Super hurtig og personlig individuel betjening- og ikke mindst glade børn, der ser naturlige ud. Vi har været rigtigt glade for fotograferingen".

Karen Astvad

"Jeg vil meget gerne give dig al min ros, for det var en utrolig positiv oplevelse at få fotograferet vores børn af dig. Jeg synes at al kommunikation var meget professionel og ikke mindst meget behagelig! Hurtig respons og høj kvalitet. Som forældre kan vi kun give dig og din faglighed de bedste anbefalinger, og tak for nogle smukke billeder af børnene, som står og pynter så fint herhjemme :-)." Rikke Laumann
LK1-038
Powered by SmugMug Log In